borta bra men hemma bäst

flåååååt, men det är inte enkelt att tänka på att blogga om man njuter av semestern! vi har haft en oförglömligt obeskrivligt suverän vecka på gotland och nu är jag hemma i lilla kumla igen! känns riktigt bra faktiskt, har saknat alla fina vänner och min älskade pojkvän. nu ska jag gå och lägga mig en stund, fick åka på färjan 1 inatt och kunde inte somna efteråt. puss och kram!

i lördags/kamerabilder

 

Gotland duger!

ph jag i fredags, precis innan vi åkte!
 
hej! förlåt för dålig uppdatering, dåligt utav mig. jag är iallafall på Gotland(fårö) med familjen nu. faster och per är också här! moa kommer imorgon kväll också. det är så sjuuukt förbannat fint här och det är galet skönt att komma ifrån kumla också. jag har hunnit tagit en del bilder dom här två dagarna, lägger ut dom sen! ska ut och springa med mamma nu. puss på er♥

i skogen när alla sover

idag runt halv11 åkte jag mamma,tvillingarna och josefin till tisaren och plockade bääär och svamp! somnade tidigt igår så det var riktigt skönt att gå upp tidigt för en gångs skull:) nu sitter jag och väntar på att beccis ska komma hem till kumla, då sticker vi ut och springer, sen hem och äta god mat med mi familia, efter det tar vi bussen till örebro och tittar på bio, och sen hem ser var natten bjuder oss på! 
 
 

lycklig som vinden men svart som synden

hejsan! jag kom precis hem ifrån kvarntorp med mamma, har äntligen blivit hyfsat frisk och kan springa den underbara trappan igen. igår gick jag till frisören och färgade jag håret mörkare+klippte mig, riktigt nöjd! på kvällen så åkte jag,michelle och agnes till åbytorp och åt på glasscafet, dom åkte hem runt 12 och då cyklade jag hem till min älskling och sov där! imorgon blir det förhoppningsvis en hel dag med beccis, bio är iallafall inplanerat! 
 

mycket camwow nu

 
ph bilder ifrån igår förutom dom två sista bilderna som är ifrån idag
 

iförrgår natt så kom michelle hit, vi åkte och träffade lite folk i några timmar, hon åkte hem och så åkte jag med nille hem till honom,bestämde oss för att dygna,tittade på filmer resten utav natten,runt 7 så gick vi till konstgräset och spelade fotboll och solade för fyfaaan va varmt det va, kan inte fatta att man jämt sover bort typ den varmaste tiden på dagen.. jätte mysigt var det iallafall♥ åkte till örebro med min bästa becca runt 12, köpte underkläder och en kofta! på bussen hem så kunde jag inte hålla mig vaken så jag gick och la mig direkt när vi kom hem haha. träffade nille och hedi i flera timmar efteråt och somnade igen runt9 och vaknade 12 idag naaaajs! så nu är jag pigg och glad igen, fortfarande sjuk så det kan ju bajsa.. ska ta mig en dusch nu och sen cykla iväg till erika! puss
 

bilder

 

några riktigt bra dagar

 
nu är min fina familj hemma igen efter en vecka i götet med husvagnen, saknat dom så! över ser ni massa bilder jag inte visat ifrån helgen. jag har varit halvsjuk hela veckan och mådde inte alls bra några dagar där, men mina fina vänner fick mig att tänka på annat och såg till att jag hade en super helg! nu ska jag lägga mig i sängen till en film puss!

RSS 2.0